BRUIDSAUTO MET CHAUFFEUR

R&R Trouwauto’s biedt jullie de keuze voor een trouwauto met onberispelijke chauffeur die ervoor zorgt dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de dag en van het geluk met elkaar in een van onze limousines. Onze chauffaur rijdt je rond in onze Ford Mustang cabrio, Rolls Royce, Jaguar of Daimler.

SFEERIMPRESSIE VAN TROUWAUTO’S IN NIJMEGEN

Zonder uitzondering zijn onze trouwauto's unieke exemplaren van de meest gerenommeerde klassieke merken. De limousines zijn vaak gebruikt voor het vervoer van royalty, regeringsfunctionarissen, diplomaten of adellijke personen. En via ons natuurlijk voor de mooiste bruidsparen!

Daimler 2.5, Jaguar MK2, Daimler, Trouwauto, Jaguar, Klassieke trouwauto, Klassieker, trouwen, huwelijk, Mustang, Rolls Royce

DAGINDELING

Onze chauffeur haalt jullie op in de trouwauto en rijdt jullie, vaak gevolgd door jullie directe familie, naar de locatie van de huwelijksvoltrekking. Het stadhuis, de kerk, of een andere locatie die jullie samen hebben uitgekozen. Als jullie na de plechtigheid officieel een paar zijn rijden we desgewenst ook naar de mooiste foto locaties voor jullie bruidsreportage.

Na de fotoreportage brengt jullie chauffeur je in de opvallende prachtig glanzende witte limousine of andere bruidsauto naar de lunch, receptie of het bruiloftsdiner en feest.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om jullie ná het feest weer naar een locatie van jullie keuze te brengen. Zelfs met achter de auto gebonden rammelende blikjes die bij een ‘just married’ paar horen.

WISSELEN

Het is tot twee dagen voor de trouwdag mogelijk om een gehuurde cabrio om te wisselen voor een gesloten limo uit dezelfde prijscategorie. Dus de BMW voor de Jaguar of de Mustang voor de Daimler.

 

Daarnaast is het tot twee dagen voor de bruiloft mogelijk te upgraden, bijvoorbeeld door de Daimler tegen bijbetaling van € 100 te vervangen voor de Rolls-Royce.

 

Alles uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid van de gewenste auto.

ONS WERKGEBIED

Het huren van een trouwauto in Nijmegen gaat gepaard met kilometerkosten. Om deze kosten voor jullie niet te laten oplopen beperken wij de afstand van onze trouwservice tot ongeveer 50 kilometer rond onze thuisbasis, te weten de stad Nijmegen. Om een indruk te krijgen wat dat bij benadering betekent:

  • in westelijke richting tot Geldermalsen
  • in oostelijke richting tot Emmerik
  • in noordelijke richting tot Deelen
  • in zuidelijke richting tot Gemert